Δυναμική Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

 

Δυναμική Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Για να εκλεγεί το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στην Βουλή χρειάζεται περίπου 200.000 ψήφους και 20.000 ευρώ χρηματοδότηση. Υπάρχει αυτή η δυναμική; Βοηθήστε μας να το ανακαλύψουμε. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, δεν λαμβάνει μέρος σε αυτές τις εκλογές, γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί ο οικονομικός στόχος ούτε ο στόχος των ψήφων με την λογική της χαμένης ψήφου. Αν ξέρουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί και δεν υπάρχει ο φόβος της χαμένης ψήφου για τον ψηφοφόρο μας, τα πράγματα αλλάζουν.

Poll: Δυναμική Κόμματος Πειρατών Eλλάδας

Κόμμα-Πειρατών-Ελλάδας-Pirate-Party-of-Greece

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ιδρύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2012 μετά από πέντε μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων και εθελοντικής εργασίας. Επισημοποιήθηκε στον Άρειο Πάγο στις 10 Φεβρουαρίου 2012.

Βρίσκεται δίπλα σε περισσότερα από 60 ιδρυμένα και 30 επισήμως αναγνωρισμένα Κόμματα Πειρατών σε όλο τον κόσμο. Σήμερα εκπροσωπείται από 2 Ευρωβουλευτές, 1 δήμαρχο και βουλευτές, γερουσιαστές και Δημοτικούς συμβούλους σε όλη την Ευρώπη. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έγινε ομόφωνα δεκτό από τη Γενική Συνέλευση του PPI, ως το εικοστό έβδομο τακτικό μέλος του Pirates Parties International, συμμετείχε επίσης ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Κόμματος Πειρατών (European Pirate Party, PPEU) και αποτελεί πλέον ιδρυτικό του μέλος.

Αν συμφωνείς με τις Αρχές και το Καταστατικό μπορείς να γίνεις και εσύ Μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Εκτός από την εγγραφή σου ως μέλος μπορείς να συμμετάσχεις στο forum, να διαβάσεις την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Αρχές του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, να δεις Άρθρα, να ακολουθήσεις το @piratepartyGR στο twitter και να δεις πώς μπορείς να συμμετάσχεις στην προσπάθεια.

Share

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://piratesinathens.gr/?p=967